Pártok: Fél Éves Takarítási Szerződést!

Pártok: Fél Éves Takarítási Szerződést!

Pártok: Fél Éves Takarítási Szerződést!

2018. március 19. - Új Alkotmány

1. Ez itt egy másfél évtizede nem szavazó tízmondatos üzenete a pártoknak.

2. A választóitok és a képviselő-jelöltjeitek nem összefogni, hanem győzni akarnak.

3. Külön-külön sem szavazok rátok, hát még bármilyen összetételű összefogásotokra!

4. Összefogás helyett kössetek inkább rövid Fél Éves Takarítási Szerződést, alapvetően a törvényesség feltételei helyreállításának céljával, és egy októberi szabad országgyűlési választás feltételeinek megteremtésével!

5. Egy ilyen Szerződésre szavaznék áprilisban, az aláíró pártok, a történelmi tapasztalatok, és minden kétségem ellenére is.

6. De csak erre!

7. Vinném magammal szavazni néhány százezer mélységesen felháborodott, de politikai árva sorstársamat.

8. Amikor nyertek, ne cifrázzátok, amíg a szerződést végre nem hajtottátok!

9. Sikeres takarítás után, az októberi választáson nyerjetek még az áprilisinál is nagyobbat, a választóitok és a jelöltjeitek örömére, és alakítsatok valamilyen rendes kormányt!

10. Mindeközben mi, akik sem a bukott köztársasági alkotmány következményeivel, sem pedig a jelenlegi alaptörvénnyel nem vagyunk elégedettek, akik konzisztens és koherens hazai és Európai jövőképet akarunk, mindenképpen nekilátunk az új alkotmány nyílt előkészítésének, amelyhez minden résztvevőt és érdeklődőt szívesen látunk: https://goo.gl/forms/z7MKUyJGwHpBkLLm2

A bejegyzés trackback címe:

https://takaritasiszerzodest.blog.hu/api/trackback/id/tr713751892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása